Håndboldveteran regner med endnu en OL-chance

Selv om man snart fylder 34 år, kan man godt spille tophåndbold i mange år endnu.

I hvert fald, hvis man er fløjspiller og hedder Anders Eggert.

Teknikeren fra Flensburg-Handewitt køber nemlig ikke påstanden om, at den kommende weekends OL-kvalifikation er hans sidste chance for at komme til OL.

- Hvis det fortsætter som nu, så tror jeg, der er en chance for, at jeg er med igen om fire år. Hvis motivationen stadig er der, så skulle det nok kunne lade sig gøre. Til gengæld bliver 2024 nok for langt at sigte, siger han.

Han er i gang med sit 13. år på landsholdet siden debuten i 2003.

I begyndelsen var han mest reserve for førstevalget Lars Christiansen, men ved OL for fire år siden var det Eggert, der tilkæmpede sig pladsen på holdet, mens den dengang 40-årige Christiansen måtte blive hjemme.

- OL er kæmpestort og det største, vi kan komme med til som landshold. Ingen tvivl om, at det er et pres at kvalificere sig, når man ved, at det kun er hvert fjerde år. Det er en chance, man ikke vil lade gå fra sig, siger Anders Eggert.

Modstanderne i weekendens kvalifikationsturnering er Kroatien, Norge og Bahrain. De to bedste hold får billet til Rio de Janeiro.

De øvrige må i stedet spejde efter næste OL-chance i Tokyo i 2020.

- Kikser det denne gang, tror jeg faktisk ikke, at det vil få den store indflydelse på holdets fremtid. Vi elsker at være samlet og elsker at spille på landsholdet, siger Anders Eggert.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip