Håndværkere: Ventetid har kostet job

Det var på høje tid, lyder reaktionen fra arbejdsgiverforeningen Dansk Håndværk, hvor glæden over vækstplanens tiltag krydres med ærgrelse over politikernes langtrukne forhandlingsforløb.

»Ventetiden har gjort ondt og kostet job. Alt har stået stille, mens politikerne har forhandlet. Derfor er reaktionen meget positiv, selv om de fleste havde håbet, at ordningen var blevet udvidet yderligere i den nye aftale,« siger foreningens direktør, Erik Møbius.

Boligjobordningen genindføres med tilbagevirkende kraft fra 1. januar og løber i hele 2013 og 2014. Med ordningen kan man få et fradrag på op til 15.000 kroner årligt til blandt andet rengøring og boligforbedringer. Beløbet burde dog have været højere, mener man i Dansk Håndværk.

»Politikerne vil skabe vækst og nye job. Så når vi ved, at håndværkerfradraget netop har givet tusindvis af nye job og lærepladser til unge, kan det undre, at man ikke har valgt at give den en ekstra skalle ved at forhøje beløbet på et instrument, som man ved virker,« siger Erik Møbius, der dog glæder sig over, at sommerhuse nu også er inkluderet i ordningen.

»Når det nu ikke kunne blive bedre, så er der ingen tvivl om, at virksomhederne er glade for den nye håndsrækning fra politikerne - ikke mindst udvidelsen med sommerhusfradrag. Så nu kan forbrugerne med det samme sætte gang i de mange småopgaver, der ligger klar,« siger han.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip