Håndværksrådet: Der skal laves flere vækstpakker

Der skal sættes gang i flere vækstpakker. Boligjobordningen bør udvides og gøres permanent. Samtidig skal investeringsvinduet, der sikrer øget fradrag til virksomhedernes investeringer, forlænges.

Det var nogle af de anbefalinger, som Håndværksrådets formand Niels Techen kom med på tirsdagens møde i Det Økonomiske Råd. Investeringsvinduet giver virksomhederne et fradrag på 115 pct. på deres investeringer, men vinduet lukker til nytår.

Håndværksrådet henviser til, at regeringen netop har nedjusteret sit vækstskøn, og dansk økonomi kører i den grad i slæbegear. Derfor er der brug for, at regeringen stimulerer den økonomiske aktivitet, mener Rådet.

»Regeringen skal føre en mere lempelig finanspolitik. Vi vil opfordre regeringen til at følge formandskabets anbefalinger om at optage forhandlinger med EU med henblik på at give lande med grundlæggende sunde offentlige finanser mulighed for at lempe finanspolitikken yderligere og dermed fravige de nuværende stramme krav«, sagde Niels Techen på mødet i Det Økonomiske Råd.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip