Hård kamp om Bale: Real klar med 700 mio kr.

Gareth Bale er måske det kommende transfervindues mest eftertragtede spiller. Dagligt er der nye rygter, som sender Tottenham-stjernen til diverse storklubber i fodbold-Europa.

En af de mest vedholdende bejlere virker dog til at være Real Madrid, som igen og igen nævnes i forbindelse med Bale, der blev kåret til årets spiller i Premier League.

Ifølge engelske The Sun vil Real Madrid nu have Gareth Bale til at lave en skriftlig transfer-anmodning til Tottenham - så skulle den spanske kongeklub være klar til at smide ca. 700 mio. kr. på bordet for Bale.

Den 23-årige kantspiller har stadig tre år tilbage af sin kontrakt med Tottenham, som presser på for at få Bale til underskrive en ny kontrakt, der sikrer ham en ugeløn på knap 1,5 mio. kr. Det er Real Madrid dog klar til at toppe, da spanierne angiveligt lokker Bale med en årsløn på ca. 87 mio. kr. - eller en ugeløn på knap 1,7 mio. kr.

Real Madrid skal dog ikke regne med at få Bale uden kamp - hvis Tottenham altså overhovedet vil give slip på deres superstjerne. Ifølge The Sun er også Manchester United, Manchester City, Paris Saint-Germain og Barcelona på jagt efter Gareth Bale.

Dagens Gossip