Hård Masters-debut for Thorbjørn Olesen

Han nåede at blive klar til Augusta National i Georgia, men det siger sig selv, at den krævende bane ikke bliver lettere at spille uden den rette forberedelse.

Og måske var det de faktorer, der spillede ind, da Thorbjørn Olesen måtte notere en runde i 78 slag på sit scorekort efter torsdagens første runde på banen.

Det begyndte ellers fint med en birdie på tredje hul, men så begyndte banen at bide fra sig, og Olesen måtte indkassere bogeys på fjerde, sjette og syvende hul.

En lignende lussing fik danskeren med en dobbeltbogey på 10. hul efterfulgt af endnu et tabt slag på 11. hul.

Og helt galt gik det på dagens sidste to huller, hvor Thorbjørn Olesen fik en bogey på 17. hul og efterfølgende endnu en dobbeltbogey på 18. hul.

Så hjalp det ikke meget, at Olesen præsterede tre birdies, for han sluttede torsdagen seks over par, og det betyder sandsynligvis, at danskeren næppe vil klare sig videre til weekendens finalerunde i sin første optræden på den legendariske bane.

Så er der mere perspektiv i det for turneringens anden dansker, Thomas Bjørn, der ikke har haft den bedste optakt til Masters på grund af en skulderskade, men som i modsætning til Thorbjørn Olesen kan drage fordel af, at han kender Augusta National-banen særdeles godt.

Efter 12. hul så det ganske vist skidt ud for den rutinerede dansker, der var i tre over par efter bogeys på ottende, niende, 10. og 12. hul. Men så fik Thomas Bjørn vendt sit spil, og birdies på 13., 14. og 15. hul reddede dagen for danskeren.

Thomas Bjørn sluttede torsdagen sammenlagt i ét slag over par, og det giver forhåbning om, at han også kan være med i finalerunderne i årets første major.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip