Hårdt program trækker tænder ud i FC Midtjylland

Skrevet af admin

25/10/2015

Dagens topnyheder

Der er tunge stænger i FC Midtjylland, der for første gang i klubbens historie er i et gruppespil i Europa, samtidig med, at holdet skal levere resultater i den hjemlige liga.

I søndagens 1-2-nederlag til Brøndby var midtjyderne langt fra topniveauet, og selv om træner Jess Thorup ikke vil bruge det hårde program som en undskyldning, erkender han, at det kan være en del af forklaringen.

- Selvfølgelig er vi trætte. Vi er trætte mentalt, og samtidig skal vi spille med de samme spillere hver gang. Men sådan er det, når man er en klub, der gerne vil være med både herhjemme og i Europa, siger Jess Thorup.

Med til historien hører, at han må se bort fra en lang række markante spillere, der kæmper med skader i større eller mindre omfang.

Op til Brøndby-mødet måtte Thorup afskrive Erik Sviatchenko, Paul Onuachu, Martin Pusic og Pione Sisto.

- Vi tager udfordringen op. Vi skal være glade for de point, vi har samlet sammen, for vi har en ny kamp hver tredje dag. Hvis ikke vi mentalt er helt klar, så taber vi, som vi så i aften, siger Jess Thorup.

- Første halvleg var vel en af de dårligste, vi har spillet længe. Vi bragte ikke det ind i kampen, som vi skal med hensyn til fight og energi. Det blev bedre i anden halvleg uden helt at nå det niveau, vi gerne skulle være på, lyder det fra FCM-træneren.

FC Midtjyllands målscorer mod Brøndby, Jakob Poulsen, vil ikke bruge træthed som undskyldning for nederlaget.

- Det er forskelligt fra kamp til kamp, hvor træt man er. I dag føltes det faktisk okay, siger Jakob Poulsen.

FC Midtjylland skal i aktion igen på onsdag, hvor FC Roskilde er modstanderen i DBU Pokalen.

/ritzau/