Hårdtarbejdende far til to fik ændret sit liv i frokostpausen: Jeg kommer aldrig til at arbejde igen

Britiske Amadou Gillen havde en almindelig 12-timersvagt på jobbet som køkkenbestyrer på pubben "Wetherspoons", da en pause fra slid og slæb skulle vise sig at blive den bedste pause i hans liv.

Amadou, der oprindeligt kommer fra Gambia, men har boet 20 år i Storbritannien, købte for nyligt to skrabelodder i en lille kiosk på vej til arbejdet. Det skriver The Sun.

Da han endelig fik en ledig stund, skrabede han det første lod, som resulterede i en gevinst på “sølle” 100 kroner.

Det andet skrabelod slog til gengæld benene helt væk under køkkenbestyreren: Fire millioner pund eller det, der svarer til 38 millioner danske kroner.

Det er den største gevinst, nogen nogensinde har vundet på et britisk skrabelod.

- Da jeg så nummeret ‘4’ på loddet, vidste jeg, at de ikke udbetalte et beløb på 40, så det måtte betyde 4 millioner, siger Amadou Gillen.

Amadou vidste ikke, hvad han skulle gøre, så han lagde lodderne i sin lomme og fortsatte sit arbejde de resterende fire timer af vagten, der sluttede ved midnat. Det har han sidenhen fået at vide, er en ganske normal reaktion fra lottomillionære, der næsten ikke kan tro deres eget held. 

- Det var en ret lang vagt den dag, påpeger han dog.

Næste dag sagde han op - uden at fortælle chefen hvorfor. Han gik på arbejde og afleverede bare sine nøgler og en opsigelse, da vagten sluttede. 

Der gik en hel uge, før familien fik det at vide, men begge hans døtre på henholdvis 19 og 22 år er selvsagt lykkelige over gevinsten. Nogle af pengene skal gå til et kursus, datteren gerne vil have på universitetet, mens Amadou selv har storshoppet biligt mærketøj – han kan stadig godt lide et godt tilbud, som han siger.

Derudover bliver ønsket om en ny Peugeot og en drømmerejse hjem til Gambia, hvor han vil holde en stor fest for familien, samt en ønsketur til Jamaica.

- Jeg kan tjekke hele listen af med de ting, jeg har ønsket mig hele livet, siger han.

Hvad ville du gøre, hvis du vandt så mange penge?

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip