Hårrejsende billeder chokerer læsere: Denne "lille" fætter kom forbi og skræmte livet af en mand

Der sad ligesom noget fast i døren. 

Det gik hurtigt op for en australsk husejer, at der ikke var tale om en dørstopper, men et enormt eksemplar af arten "goliatfugleedderkop"

Billedet har han lagt ud på det sociale medie Reddit, hvor diskussionne blandt andet handler om, hvorvidt dyret er ægte - men det er det, forsikrer manden dem - og dyret "stod først i køen, den dag der blev delt ben ud" samtykker han, da en anden bruger nævner, at dyret har utroligt tykke ben af en goliatfugleedderkop at være. 

Flere brugere bønfalder ham om at sige, at det er falsk og et snydebillede, der er taget i en særlig vinkel for at få dyret til at se større ud - men nej. 

En bruger bemærker tørt, at det i så fald:

-(...) er tid til at forlade dit hjem med alle dine egendele. Dit hjem tilhører nu edderkoppen. Hvis du bliver tilbage, er edderkoppen din nye herrer. 

Læs også: Mand dræber edderkop. Hvad der sker bagefter vil give mareridt

Foto: Reddit

En edderkoppeekspert har ifølge Daily Mail forsikret alle om, at der er tale om netop en goliatfugleedderkop, som er verdens største art af edderkopper. 

De kan angribe og spise mindre fugle, men er ellers nogenlunde fredelige og lever oftst af fluer og andre mindre insekter. 

Edderkoppen kan blive op til 25 år gammel og have et benspænd på op mod 30 centimeter. 

Læs også: Mand vågner med edderkop i øret og ringer til sin ven for hjælp - nu får videoen nettet til at gyse

Følg Dagens Dyreriget for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip