Hårrejsende video: Passagerer sparket ud gennem dobbeltdækkerbus

En 43-årig engelsk mand blev sparket med så stor kraft, at han fløj ud gennem et vindue i en dobbeltdækkerbus og tre meter ned på kørebanen. Manden overlevede faldet med nød og næppe. Det skriver Metro.uk.

Det viser et videokamera fra en bus, der kørte bagved dobbeltdækkerbussen i London. Klippet blev vist i søndags under et BBC-program.

Her udtalte en politibetjent fra britisk politi følgende:

- Selvom vi ser vold hver dag, er det stadigvæk chokerende at se noget så tydeligt og voldeligt som dette. Vi ved, at disse busvinduer kan smadres med meget stor kraft, men at se en person blive sparket så hårdt, at han faktisk flyver igennem vinduet - jeg har aldrig set dette før, siger Tony Barum fra Metropolitan Police i London.     

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Chaufføren i dobbeltdækkeren har fortalt, at en bekymret passager kontaktede ham og fortalte om et slagsmål på øverste etage i bussen.

- Da jeg er ved at sætte farten ned, kigger jeg i mit sidespejl og ser en krop falde ned, forklarer buschaufføren i programmet.

En kvindelig passager fortæller buschaufføren, at en mand er blevet sparket ud gennem et vindue. Den chokerede chauffør ringer efter ambulance og politi.

- Jeg kom ud af bussen og så manden liggende på vejen. Han var i dårlig stand. Han forsøgte at rejse sig, men han havde rygmarvsskader og hostede blod, siger chaufføren i programmet.

Den 43-årige mand, der røg gennem vinduer brækkede ryggen og blev lam. Det vides ikke, om han nogensinde kommer til at gå igen. En 38-årig mand blev anholdt for at være den hårdtsparkende voldsmand, men han blev senere ved en retssag fundet ikke skyldig.  

SE VIDEOEN HER:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip