Hacket utroskabsite: Islamisk prædikant på listen over registrerede medlemmer

En islamisk prædiikant er endt i et mindre stormvejr, efter hans navn er dukket op som et af de registrerede medlemmer på det hackede utroskabsite Ashley Madison.

Det ironiske twist på lækket er, at den selvsamme prædikant er en fortaler for et konservativt familieliv, ligesom han er modstander af homoseksuelle. 

Hamza Andreas Tzortzis selv benægter alt, og han mener, at han er blevet hacket som led i et forsøg på at sværte sit omdømme til. 

Det skriver han i et opslag på Facebook, hvor han også truer med at melde sagen til politiet. 

- Jeg er blevet gjort opmærksom på, at mine oplysninger er med i lækket fra Ashley Madison. Det inkluderer både mit navn, adresse og bankoplysninger, skriver han, og understreger, at han på ingen måde selv har været årsag til, at han er at finde i databasen over utro ægtefolk, skriver han ifølge Metro.

- Jeg udelukker ikke nogen scenarier lige nu, inklusiv muligheden for at min telefon er blevet hacket. Når jeg ser tilbage, er der faktisk tegn på, at den er blevet hacket, skriver han på Facebook. 

Hamza Andreas Tzortzis har tidligere gjort sig bemærket ved at hylde ideen om et islamisk kalifat, og han har tidligere talt for, at folk der forlader troen på islam skal dræbes. Det kan muligvis også være derfor, han er endt i databasen, mener han. 

- Jeg kan se, at den første betaling sketet i Australien, da jeg var der for at holde foredrag. Det kan være en, der kender mig, en der hader mig eller en ondskabsfuld person, der fandt ud af, hvem jeg er. Det kan være en eller flere personer,d er arbejder i England eller udlandet, skriver han som forklaring, ifølge Metro. 

Den islamiske prædikants navn dukkede op blandt 37 million konti, der blev lækket af hackere i sidste uge. De krævede utroskabsitet lukket ned, ellers ville de offentliggøre navnene på de registrerede medlemmer. 

 

 

Dagens Gossip