Hæderligt BSV-farvel til Europa

Men i 40 minutter gav det danske hold den spanske klassemodstander kamp til stregen i egen hule, og på den baggrund fik BSV sagt hæderligt farvel til Champions League trods et nederlag i Barcelona på 26-24.

At det ikke var et Barcelona-mandskab i højeste gear, oplevede man dog efter knap ni minutters spil, da hjemmeholdets træner Xavi Pascual måtte kalde en timeout, fordi hans stjernebesatte mandskab var bagud 5-7.

- Concentración, råbte træneren til sine spillere, der flere gange var blevet løbet over ende af en effektiv BSV-kontra, der udnyttede, at Jannick Green leverede flere store redninger i målet.

Resten af første halvleg var der dog ikke tegn på, at hjemmeholdet havde forstået budskabet, og derfor kunne det danske hold fortjent gå til pause foran 13-12 på baggrund af en fin defensiv og Jannick Greens flotte keeperspil.

10 minutter mere fulgte BSV med, inden hjemmeholdet fik skabt et afgørende forspring i en periode, hvor BSV tabte to perioder i overtal.

Det er der ikke plads til, hvis man vil noget mod de bedste modstandere, men BSV lagde sig dog ikke ned. Og selv om Barcelonas samlede sejr aldrig var i fare, sluttede danskerne fint af og slap fra Palau Blaugrana med et absolut acceptabelt lille nederlag på to mål.

 

 

 

Dagens Gossip