Hæderligt CL-nederlag til Aalborg Håndbold mod storhold

Skrevet af admin

16/11/2014

Mest læste i dag

Trods godt spil og god fight, tabte Aalborg Håndbold til det polske storhold Kielce i Champions League-kampen søndag i Gigantium.

Aalborgenserne tabte med 25-27 efter at have været bagud 12-13 ved pausen.

Forskellen var først og fremmest bredden på de to trupper, for Aalborg spillede på mange måder en fin kamp, hvor individuelle fejl imidlertid også udgjorde forskellen på holdene.

Polakkerne løb fra aalborgenserne i begyndelsen af anden halvleg. Kun for at lette trykket igen.

Det betød, at Aalborg med tre scoringer i træk midt i anden halvleg, kom indenfor et mål, og var kun bagud med 18-19. Men kun for at se det polske hold stramme skruen endnu en gang og øge til 23-19.

Kielce havde vundet samtlige sine fire første kampe i denne Champions League-sæson, og det var som om, at holdet havde et ekstra gear. Særligt når spillerne begyndte at blive trætte og havde brug for at skifte ud. Her kom polakkernes større bredde til udtryk.

Kielces legendariske og kontroversielle træner Talant Dujshebaev holdt en stjerne som Karol Bielecki ude i store dele af anden halvleg. Når han kom ind gjorde han en forskel, og så trak polakkerne fra.

Kielce venter igen i næste uge på aalborgenserne. Denne gang i Polen.

Kielce har nu 10 point for fem kampe. Ungarske Pick Szeged er nummer to med otte point, mens danskerne stadig har tredjepladsen med fem point.

De fire bedste fra gruppen går videre til ottendedelsfinalerne.

/ritzau/