Hærdede betjente: Vi ser voldtægter af spædbørn med jævne mellemrum

Stakkevis af konfiskeret materiale, over 5000 videoer og en halv million billeder - alt sammen med ufatteligt grumt indhold – præger dagligdagen hos en efterforskningsenhed i Norges tredje tættest befolkede kommune; Trondheim i Midtnorge.

Enheden infiltrerer pædofile netværk, og selvom alt børnepornografisk materiale er slemt, er der alligvel nogle ting, der skiller sig ud, fortæller politiadvokat Marianne Høyer til norsk Tv2:

- Vi har set voldtægter af spædbørn, som nærmest er nyfødte, siger hun til mediet.

De er lige nu i gang med at optrevle en ring med mindst 30 involverede, og til det siger ledende efterforsker Roy Hoøen:

- Jo yngre ofrene er, jo bedre er det for gerningsmændene, og jo grovere overgebene er, jo bedre i miljøer som disse, fortæller han til norsk TV2.

Selv en lærer har enheden pågrebet, som sammen med en anden mand fantaserede om at forulempe lærerens egen treårige datter.

Det er en industri, der spreder sig over landegrænser, og som ingen ende vil tage, fortæller de videre. Ofte er gerningsmændene helt ”almindelige” mennesker – de har familier, børn og går på job.

Læs også: “Jeg er pædofil - ikke et monster”

Læs også: Pædofil dansker rådgav mand til brutal voldtægt af datter

Læs også: Morten mødte den forkerte pige på datingside - så blev han hængt ud som pædofil og mistede sit pædagog-job 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip