Hætteklædte mænd truede familie og skød mor ved hovedet

En familie med far, mor og en 20-årig søn blev fredag aften truet med en pistol i deres hjem på Damgårdsparken i Christiansfeld.

Fire hætteklædte mænd troppede op på familiens adresse kort efter klokken 19 fredag aften. I følge lokalpolitiet i Kolding ville de have den 20-årige søn med.

- Da der blev ringet til politiet, fik vi at vide at der var brugt peberspray og at der var blevet skudt med en pistol, fortæller Poul Steffensen fra lokalpolitiet i Kolding, til dagens.dk.

Inden en patrulje nåede frem til Damgårdsparken var de fire hætteklædte mænd forsvundet i en bil.

Bliv ven med Dagens Kolding på Facebook - Altid gratis nyheder

Det viste sig, at der var skudt med en hardballpistol mod de tre familiemedlemmer. Moderen var blevet ramt ved hovedet af en kugle fra hardballpistolen.

- Sønnen forklarede os, at det nok var to navngivne personer, der var med i truslerne. Dem havde han haft noget kontrovers med, siger Poul Steffensen.

De fire mænd blev efterlyst og mandag middag blev en 17-årig dreng anholdt og sigtet for overfaldet.

- Det fik en gruppe på 8 personer til at forsamle sig her ved politistationen omkring klokken 18.45 mandag aften. De ville have den 17-årige dreng løsladt. Her viser det sig, at den anden navngiven person var blandt de fremmødte og han blev også anholdt, forklarer Poul Steffensen til dagens.dk.

To personer er fortsat på fri fod.

Den 17-årige dreng er både sigtet for trusler og vold mod tjenestemand i funktion. Begge personer fremstilles tirsdag i grundlovsforhør.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip