Hævn over drab på gravid hustru: "Jeg spiste hans ben"

Det uhyggelige overfald fandt sted i hovedstaden Bangui i den Centralafrikanske Republik, der lige nu er plaget af voldsomme kampe mellem landets muslimer og kristne.

Kannibalen er en mand ved navn Ouandja Magloire, der selv kalder sig Mad Dog (gale hund, red.). I et interview med BBC fortæller han, at han gjorde det som hævn på drabet på hans gravide hustru, hans svigerinde og dennes baby, angiveligt begået af muslimer.

Læs også: Makabert: Tysk politimand er afsløret som kannibal

Han så offeret på en bus og mente, at han så muslimsk ud. Hans samlede en gruppe på omkring 20 unge kristne, der tvang chaufføren til at stoppe bussen. Herpå hev de offeret ud af bussen og bankede ham.

- Du er muslim, du er muslim, sagde Ouandja Magloire, mens han gentagne gange stak offeret i halsen med en kniv.

- Jeg hældte benzin på ham. Jeg brændte ham. Jeg spiste hans ben, helt ned til det hvide ben, fortæller han.

En video på BBC viser slørede optagelser af optrinnet, hvor man ser de unge, der tilsyneladende er helt ekstatiske ovenpå deres sejr. De slæber mandens forkullede krop gennem byen, og man ser også Ouandja Magloire, der tygger på en stor mundfuld kød.

Læs også: Vampyragtig kannibal dræber treårig datter i østat

Ifølge øjenvidner forsøgte ingen at stoppe volden, men mange skreg og kastede op i rædsel.

Den Centralafrikanske Republik har den seneste tid haft flere sammenstød mellem landets kristne flertal og muslimske mindretal. I fredags gik Michel Djotodia, landets første muslimske præsident, af.

Kannibalisme er sjældent i den Centralafrikanske Republik, men der går rygter om flere tilfælde i kølvandet på den seneste tids sammenstød. Nogle mener angiveligt, at menneskekød gør dem uovervindelige.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Se BBC's indslag om Ouandja Magloire herunder. Advarsel: Stærke billeder!

Dagens Gossip