Hafidas drabsmand diskuterede mord med datter

Under en køretur i december i 2013 fortalte en sur Anders Bård Larsen sin datter fra et tidligere forhold, at han overvejede at slå sin kæreste Hafida Bourouih ihjel og snakkede også om forskellige måder at gøre det på.

Anders Bård Larsen er tiltalt for at have kvalt den 39-årige kvinde, og han har erkendt drabet.

24. juli sidste år blev samtalerne med datteren til drabelig virkelighed, da Bård Larsen kvalte sin kæreste i børneværelset, mens den ene af parrets to drenge så tegnefilm i stuen, og den anden badede.

Det kom frem, da datterens plejemor vidnede på hendes vegne i Retten i Glostrup.

41-årige Anders Bård Larsen og datteren havde i lang tid ikke haft kontakt, men i december 2013 genoptog de forbindelsen.

Det skete, fordi den biologiske mor var dødeligt syg, og datteren ifølge plejemoren følte behov for kontakt med den resterende familie.

Plejemoren fortæller, at begyndelsen på det genoptagede forhold var meget intens, og datteren ser i en kortvarig periode meget til både Bård Larsen og hans familie.

Men forholdet tager hurtigt en ubehagelig drejning. Under en køretur i december fortæller han datteren, der er 16 år, at forholdet til Hafida er rigtig skidt, og at han derfor overvejer at slå hende ihjel.

I bilen snakker Anders Bård Larsen om forskellige muligheder for at slå kæresten ihjel. ihjel. Han fortæller blandt andet, hvordan han kunne tage Hafida med på ferie og skubbe hende ud over en skrænt.

- Datteren spørger, om det ikke var en idé at blive skilt i stedet, siger plejemoren i retten.

- Anders siger også til datteren, at hun kan komme med forslag til, hvordan han kan slå Hafida ihjel, fortæller plejemoren.

Kort tid efter stopper datteren kontakten til Anders Bård Larsen, da det bliver for "mærkeligt".

På retssagens første dag i fredags erkendte Bård Larsen samtalen med datteren, men forklarede, at det bare var sagt i sjov.

Efter at den 41-årige mand havde kvalt Hafida, læssede han hende ud i parrets bil og kørte til Sydsjælland, hvor han skjulte liget. En køretur, hvor parrets børn på to og fire år var med som passagerer.

/ritzau/

Dagens Gossip