Hafidas drabsmand sværter hendes eftermæle i retten

41-årige Anders Bård Larsen lægger ikke fingrene imellem i beskrivelserne af sin kæreste, Hafida Bourouih, som han dræbte ved kvælning i juli sidste år.

Fredag bliver Larsen afhørt ved Retten i Glostrup, hvor han er tiltalt for drabet, som han har erkendt sig skyldig i.

Anklager Sune Ploug Sørensen har gjort et stort nummer ud af at afhøre Larsen om forholdet til Hafida, og det er ikke pæne ord, der bliver sagt.

- Jeg hadede Hafida for den måde, hun behandlede mig på, og den måde, hun behandlede vores børn på, lyder det blandt andet fra den 41-årige.

Ifølge ham har Hafida flere gange været voldelig over for ham, og hun har også smadret parrets ting. Han beskriver hende desuden som en dårlig mor, der har forsømt parrets to drenge, der blev født i henholdsvis 2010 og 2012.

Anklagemyndigheden giver dog ikke fem flade øre for store dele af Larsens forklaring. Det fortalte Sune Ploug Sørensen ved retsmødets begyndelse.

- Det er grunden til, at denne sag ikke bliver kørt som en tilståelsessag. Så ville tiltaltes forklaring have fået lov at stå alene, og det mener anklagemyndigheden ikke, at den skal have lov til.

Under afhøringen er anklageren flere gange gået Anders Bård Larsen på klingen. Blandt andet omkring Larsens påstande om, at han hver måned har givet Hafida 20.000-30.000 kroner.

- Hvordan kunne du give hende de penge. Ifølge oplysningerne fra Skat har du ikke haft nogen indkomst fra 2009 til 2013, lyder det spørgende fra anklageren.

Nogen rigtig god forklaring på det er Anders Bård Larsen ikke kommet frem med, og det er blevet nævnt i retten, at der muligvis vil blive indledt en sag om skatteunddragelse mod ham af samme grund.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip