Hafidas morder indtalte besked til offer efter drabet

15 timer efter at 41-årige Anders Bård Larsen i fjor dræbte sin kæreste, Hafida Bourouih, indtalte han en besked på hendes telefonsvarer. På det tidspunkt lå Hafidas lig smidt på en skrænt ved en spejderhytte i Sydsjælland.

- Hej Hafida, det er Anders her. Kan du ikke lige ringe, når du får beskeden her, lyder beskeden, som anklager Sune Ploug Sørensen har afspillet fredag ved Retten i Glostrup.

Her sidder Anders Bård Larsen tiltalt for drabet på Hafida Bourouih. Bård Larsen har tilstået drabet, som skete i Hafida Bourouihs lejlighed i Glostrup den 24. juli sidste år.

Da Anders Bård Larsen indtalte beskeden på Hafidas telefonsvarer, var Hafida død, men Larsen gjorde på det tidspunkt fortsat gode miner til slet spil.

Anklageren har fredag formiddag afspillet flere telefonsamtaler, blandt andet en samtale mellem Larsen og Hafidas søster, som også fandt sted, inden der kom et gennembrud i sagen.

På den samtale hører man Anders Bård Larsen sige, at han blandt andet frygter, at Hafida kan være blevet voldtaget. Men i virkeligheden vidste han bedre. Hun var død, og han havde dræbt hende.

Gennembruddet i sagen kom den 25. juli - dagen efter drabet - da et par erfarne politifolk blandt andet ud fra Anders Bård Larsens ageren - fattede mistanke til ham. Han blev anholdt og dagen efter fremstillet i grundlovsforhør.

På det tidspunkt var Hafidas lig ikke fundet, og retten valgte derfor kun at opretholde anholdelsen af Larsen i tre døgn.

To dage efter opdagede en borger nogle sorte affaldssække, der var smidt i naturen i Albertslund. Politiet blev tilkaldt, og sækkene viste sig at indeholde flere af Hafidas ejendele - blandt andet hendes telefon.

På tredjedagen, inden Larsen skulle i retten igen, krøb han til korset. Over for politiet forklarede han nu, at han havde kvalt sin kæreste, og at han havde skjult liget på en skrænt i Sydsjælland.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip