Hajernes finne afgør tredje kamp i finaleserien i NHL

05/06/2016

Det var tæt på at være sidste chance for San Jose Sharks, da holdet natten til søndag dansk tid tog imod Pittsburgh Penguins i den tredje kamp i finaleserien i verdens bedste ishockeyliga, NHL.

Efter at have tabt de to første kampe til Pittsburgh Penguins i finaleserien vandt San Jose 3-2 på hjemmebane, på trods af at Pittsburgh i den forlængede spilletid pressede hårdt på, og flere gange var tæt på at score det gyldne mål, der ville sikre sejren.

Dermed er San Jose Sharks bagud 1-2 i kampe i finaleserien, hvor man spiller bedst af syv opgør.

Den finske førsteårsspiller Joonas Donskoi blev den store helt for San Jose, da han efter 12 minutter af den forlængede spilletid skøjtede bag Pittsburghs mål og listede pucken ind bag Matt Murray i Pittsburgh-målet.

I løbet af kampen havde Pittsburgh ført både 1-0 og 2-1, men Joel Ward udlignede for hajerne på et slagskud i midten af tredje periode, og så måtte kampen ud i forlænget spilletid, hvor den unge finne altså afgjorde opgøret.

Dermed lever San Jose stadig i kampen om Stanley Cup-trofæet. Næste kamp bliver spillet mandag lokal tid, hvor San Jose igen har hjemmebane.