Halle Berry og Olivier Martinez gift

Slottet Château des Condé i Vallery øst for Paris dannede rammen, da Halle Berry og hendes franske forlovede Olivier Martinez holdt bryllup i weekenden.

Parret sagde ja til hinanden i overværelse af 60 gæster og som det er skik i Frankrig, skete det to gange - først ved en borgerlig og derefter ved en kirkelig vielse.

Selv om det var tredie gang, Berry indtrådte i ægtestanden, havde hun valgt en lang hvid brudekjole og satte i det hele taget den traditionelle romantiske stemming i højsædet under lørdagens bryllup.

Den højgravide skuespillerinde ankom til landsbyens kirke i en hvid veteranbil pyntet med blonder og festen, der blev holdt i slotsparken, sluttede med fyrværkeri.

Berry og hendes nye ægtemand mødtes i 2010 under indspilningen af thrilleren »Dark Tide« og forlovede sig i marts sidste år.
»Catwoman«-stjernen havde ellers svoret, at hun aldrig ville giftes igen oven på to barske skilsmisser og bruddet med den canadiske model Gabriel Aubry, som er far til hendes femårige datter Nahla.

Martinez fik imidlertid den Oscar-belønnede skuespillerinde til at skifte mening og hun venter nu også parrets første barn. Det bliver en dreng, som ventes til verden i sensommeren.

Martinez har ikke været gift før, men dannede i fem år par med Kylie Minogue.
Berrys er skilt fra baseballspilleren David Justice og R&B-sangeren Eric Benét.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip