Halloween-pynt vækker harme i villa-kvarter: Hængte, blodige babyer dingler i træerne

Familien Krueger i New Jersey er ikke typerne, der nøjes med at stile et græskar i haven , når det er halloween. De går all in i forsøget på at skræmme livet af deres omgivelser - og de små søde børn, der måtte banke på for at få slik den 31. oktober. Det skriver tv-kanalen FOX29.

Den amerikanske familie, der bor i byen Bellmawr, går nemlig op i halloween. Og de, mor, far og tre børn, har brugt en hel dag på at forvandle forhaven til et uhyggeligt holloween-landskab.

Læs også: Her er fem tegn på, at du formentlig er en heks

Det mest opsigtsvækkende er de blodige babydukker, der med et reb om halsene hænger og dingler fra træerne. Udsmykningen tæller naturligvis også mumier, spøgelser, hekse og edderkopspind.

Men pynten i haven er ikke faldet i god jord hos de fleste naboerne, som synes, at de døde "babyer" er lidt for makabre.

Læs også: Se børn bryde fuldstændig sammen: - Vi har spist dit halloween-slik!

- Jeg kan ikke lide dukkerne, jeg synes, de er uhyggeligt og skræmmende, siger en kvindelig nabo, som mener, at familien burde fjerne dukkerne med det samme.

Faren i familien Krueger, Chris, kan ikke forstå, hvad folk brokker sig over.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

- Det her er hvad, der er skræmmende i dag. Jeg tror ikke, at folk indser, at det er det her, børnene er vilde med, siger Chris Kreuger, der fortæller, at halloween er familiens yndlings fest.

Trods klagerne oplyser familien Krueger, at de ingen planer har om at tage dukkerne ned, før halloween er veloverstået.   

Se FOX 29's tv-indslag om familiens uhyggelige holloween-pynt her:

FOX 29 News Philadelphia | WTXF-TV

Dagens Gossip