Hamburger SV fyrer Frank Arnesen

Hamburger SV har onsdag aften fyret sportsdirektør Frank Arnesen et år før kontraktudløb.

Det oplyser den nordtyske fodboldklub på sin hjemmeside.

56-årige Arnesen har været sportsdirektør i HSV de seneste to sæsoner, og efter nogle sløje sæsoner sluttede HSV på en ellers fin syvendeplads i Bundesligaen i år.

Klubbens bestyrelse skulle tirsdag aften tage stilling til, om man ville forlænge Arnesens kontrakt, og da der ikke var flertal for det, har man valgt at indstille samarbejdet med øjeblikkelig virkning.

På hjemmesiden skriver HSV, at man blandt andet er uenige med Frank Arnesen om den fremtidige sportslige målsætning. Danskeren får dog også et par pæne ord med på vejen fra ledelsen.

- Klubben vil gerne takke Arnesen for et loyalt samarbejde. De sportslige fremskridt i denne sæson er også hans fortjeneste. Vi ønsker ham alt det bedste i fremtiden, skriver HSV på sin hjemmeside.

Flere tyske medier har siden tirsdagens bestyrelsesmøde fortalt, at klubbens ledelse også er utilfreds med dyre og forfejlede indkøb samt et manglende koncept.

De samme medier har skrevet, at den tidligere Bayern München-træner Felix Magath og Hannover 96's tidligere manager Jörg Schmadtke er blandt favoritterne til at overtage Arnesens job.

Frank Arnesen, der kom til HSV fra et job som sportsdirektør i Chelsea, var kontraktansat på en aftale, der løb frem til næste sommer.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip