Hamburger SV tættere på nedrykning efter nederlag

19/04/2014

Den hæderkronede tyske storklub Hamburger SV ligner mere og mere en nedrykker. Det vil i så fald være første gang, at klubben rykker ud af Bundesligaen.

Lørdag aften havde holdet hårdt brug for point i hjemmekampen mod Wolfsburg, men det var holdet ikke i nærheden af at få. Det blev til et nederlag på 1-3.

Hamburger SV kunne da heller ikke få en dårligere start, end det blev tilfældet. Allerede efter to minutter sørgede udeholdets kroatiske midtbanespiller Ivan Perisic for åbningsmålet.

Det så ud til at blive halvlegens eneste mål, men kort før pausen øgede belgieren Kevin de Bruyne til 2-0. Spillerne havde knap nok fundet deres positioner efter pausen, inden en anden kroat, Ivica Olic, slog endnu et søm i kisten til 3-0.

Ganske pudsigt var det også en kroat, der gav Hamburger SV en smule håb tilbage, da Ivo Ilicevic reducerede til 1-3 efter en time. Men nærmere kom hjemmeholdet ikke.

Efter nederlaget er HSV stadig kun et point under nedrykningsstregen, og der er tale om tredjesidstepladsen, der udløser en playoff-kamp mod nummer tre fra 2. Bundesliga. Men søndag kan situationen se værre ud for HSV.

Nürnberg, der ligger næstsidst, kan nemlig glide forbi HSV med en sejr over Bayer Leverkusen. Desuden kan Stuttgart, der ligger lige over stregen, øge afstanden til HSV til fire point med en søndagssejr hjemme mod Schalke 04.

I den anden ende avancerede Wolfsburg med sejren over HSV til fjerdepladsen. Den kan Leverkusen dog tage tilbage søndag.