Hamilton efter sejr: Jeg er stærkere end nogen sinde

Efter den skuffende sjetteplads i det seneste Formel 1-grandprix i Ungarn var briten Lewis Hamilton søndag tilbage i vinderrollen, da han sejrede på den belgiske Spa-bane efter at have været i fuld kontrol fra start til slut.

Det var hans sjette sejr i denne sæson, men med 10 ud af 11 starter i pole position har det langt fra været en selvfølge, at Hamilton har vundet fra den bedste startposition. Men i Belgien forstod han at udnytte situationen.

- At veksle pole position til sejr er det, jeg vil. Jeg har arbejdet hårdt på mine starter for at være sikker på, at jeg forstår alle detaljer. Denne start var god, siger Lewis Hamilton, der i det hele taget er tilfreds med sin Mercedes-racer.

- Bilen føles virkelig godt. Jeg har nydt at køre bilen, særligt i de seneste løb.

Med sejren øger Hamilton føringen i den samlede VM-stilling, hvor han er noteret for 227 point. Teamkammeraten Nico Rosberg, der søndag tog andenpladsen, følger lige efter med 199 point.

- Jeg er stærkere og gladere end nogen sinde før i mit liv. Jeg elsker mit job, det er det bedste i verden.

- Jeg prøver at nyde det, så meget jeg kan. Jeg er cirka halvvejs i min karriere og har ingen planer om at stoppe, siger Hamilton.

Hans teamkammerat, Rosberg, var knap så tilfreds efter endnu en andenplads. Han kom skidt fra start i løbet og måtte kæmpe sig tilbage for at slutte nummer to.

- Min start var virkelig dårlig, og den må jeg træne noget mere. Jeg prøvede at jagte Hamilton og kom tæt på, men det var ikke nok, siger Rosberg.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip