Hamilton skyder Rosbergs bremseproblemer ned

Formel 1-feltet er nået til Budapest og det ungarske grandprix på løbskalenderen, og i optakten til grandprixet er der angiveligt lidt uro på de interne linjer i det suveræne Mercedes-team.

Igen fristes man til at sige. Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed, at de to teamkammerater og rivaler Lewis Hamilton og Nico Rosberg kan have det lidt anstrengt med hinanden.

Tidligere på ugen fortalte Nico Rosberg, der ligger nummer to i VM-stillingen efter Lewis Hamilton, at han gennem denne og sidste sæson har oplevet problemer med bremserne i sin bil.

- Der er ingen større problemer med bilen for tiden bortset fra mine sædvanlige problemer med bremserne, som er noget, der har stået på længe og er svært at løse, lød det fra tyskeren Rosberg.

Men det giver Hamilton ikke ret meget for.

- Han havde ingen problemer med bremserne i det seneste løb (på Silverstone, red.). Jeg siger det bare til jer, fordi jeg kender vores data, og han ved, at I vil spørge mig til det, siger Hamilton til pressen i Budapest ifølge Reuters.

- Vi har ingen problemer med bremserne, slår Hamilton fast og undsiger altså sin teamkammerat.

Funktionelle bremser eller ej skal de to Mercedes-kørere på banen fredag, hvor træningen til søndagens grandprix starter.

/ritzau/

Dagens Gossip