Hammerslag: Se Peter Ingemanns tårnhøje afløser

Seeren til DR's 22 år lange program "Hammerslag" får noget at kigge på, når den to meter og otte centimeter høje DR-mand, Christian Degn, indtager rollen som vært.

Det afslører DR i dag.

34-årige Christian Degn er kendt fra sine skæve indslag i slutningen af TV-Avisen. Se billeder af Christian Degn nederst på siden. 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Fra foråret står den tårnhøje vært i front, når nye afsnit af Hammerslag skal optages.

I sidste uge skrev Christian Degn, som stammer fra Randers, under på kontakten med DR.

- Det er gået sindssygt hurtigt. Jeg var nede for at dække Kronprinseparrets Kulturpris i Australien for to uger siden, hvor jeg blev ringet op og spurgt, om jeg ville til casting, lige når jeg kom hjem. Tirsdagen efter stod jeg så med det vildeste jetlag og lavede en prøveoptagelse, fortæller Christian Degn til DR.

LÆS OGSÅ: Tv-vært Peter Ingemann i gang med nyt boligprogram til TV2

I de sidste 10 år har Peter Ingemann været vært, og inden da var Frode Munksgaard, som varetog opgaven fra 1991 til 2003.

Programmet, hvor fire ejendomsmæglere på to hold konkurrerer om at gætte priser på alverdens boliger, er en massiv seersucces. Men det afskrækker ikke den nye vært.

- Begyndte det helt tilbage i 1991? Hold da op. Det gør mig faktisk ikke nervøs – nærmest lidt mere rolig. For så har konceptet fungeret i så lang tid, at jeg virkelig skal være dårlig, før det falder igennem. Og det tror jeg trods alt ikke, jeg er," siger den 2.08 meter høje vært til DR.

Christian Degn har tidligere været på forbrugerprogrammene: "Kontant", "Rene ord for pengene" og "Praxis".

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip