Han beskyttede sin autistiske ven - så faldt teenagepigernes hårde straf

På nettet kan det nogle gange være svært at gennemskue, om det, man ser i eksempelvis en video, er hele sandheden bag en given historie. Det er til gengæld svært at se, hvordan nedenstående video af nogle britiske teenagerpiger, der banker den 14-årige dreng Jake Andrews, kan have noget, der minder om en god forklaring, bag sig.

Ifølge Metro fortæller drengens ven, der optog videoen, og som er autist, begyndte pigerne at holde Jake fast i armene, for dernæst at sparke ham med stor kraft i ansigtet og slutte af med at slå ham og råbe ”fucking slå ham” samt stikke en hånd i lommen – muligvis for at forsøge at tage hans telefon.

Jake forsøger at forsvare sig mod slagene, hvilket resulterer i en trussel:

- Hvis du fucking slår mig igen, så får jeg dig slået ihjel, råber en af pigerne.

Videoen blev filmet den 7. juni i Emersons Green, Bristol, og hændelsen skyldtes eftersigende, at Jake havde forsøgt at forsvare sin ven – den autistiske dreng – mod pigernes overfald.

Det kostede ham blå mærker i ansigtet, skrammer, hævelse, en øm kæbe, hovedpine og selvsagt en chokeret tilstand efterfølgende. Pigerne er nu meldt til politiet, der tager sig af sagen.

Jakes mor siger til Metro:

- Vi har opdraget ham til aldrig at slå på piger, og det viser billederne jo også. Som mor kunne jeg bare ikke se videoen. Jeg så det første spark, og så har jeg ikke kunne få mig selv til at se resten.

Hun tror, at Jake lagde videoen på facebook efterfølgende, hvor den har fået stor opmærksomhed, fordi han ville advare andre mod pigernes opførsel.

Pigerne i videoen er 14 og 15 år gamle og er blevet smidt ud af deres skole for dårlig opførsel.

Se videoen, der har medført en debat om blandt andet pigebander, og hvad man skal stille op med helt unge, der begår overgreb som dette:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip