Han betaler med sit kreditkort på tankstationen, men ser ikke tricktyvenes fupnummer – nu advarer politiet om den grove svindelmetode

Tricktyve arbejder hele tiden på at finde nye metoder til at fuppe sig til andre folks surtoptjente penge, og kun fantasien lader til at sætte grænser i forsøgene på at fuppe sig til en hurtig gevinst. 

Med masser af snilde og moderne teknologi kan svindlerne få fingrene i uskyldige menneskers kortoplysninger, og på Dagens.dk har vi tidligere skrevet om, hvordan de britiske myndigheder har advaret om et svindelnummer ved haveautomater.

Læs også: Kan du spotte svindelnummeret med denne hæveautomat?

I USA beretter en række tankstationer og supermarkeder om en snedig metode til at lænse bankkontoen hos bilister og handlende.

Det drejer sig om små kortaflæsere, der er tæt på usynlige med det blotte øje, men som svindlere har haft held til at installere ved de normale kortlæsere ved benzinstandere og hæveautomater.

Intet lader til at være mistænkeligt, når man propper kortet i maskinen, men hvad personen ikke ved er, at bagmændene allerede har fået fingrene i alle kortoplysninger, når personen triller væk med en fuld tank fra benzinstationen.
- Det er virkelig svært at få øje på, og du skal derfor præcis vide, hvad du skal kigge efter, siger politimanden Dennis Reaser til KSHB.

Den amerikanske regering har oprettet en enhed til at stoppe den stingende kriminalitet med falske kortlæsere i hele landet, og myndighederne har en simpel metode til at se, om kortlæseren gemmer på en dyr overraskelse.

De opfordrer folk til at trække i kortaflæseren, og hvis bagmændenes aflæser er inde i den oprindelige kortaflæser, så vil den falske aflæser falde ud, hvs man tager et godt ryk i den, lyder tippet. 

Se her et tv-klip fra KSHB om den frække metode:

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip