Han blev hele tiden forstyrret af sin kat under arbejdet - det fik ham til at bygge dette vilde bord

I mange danske hjem er vores kæledyr fuldgyldige medlemmer af familien, og vores pelsklædte venner kan i de trygge omgivelser udvikle adfærd, der kan virke lidt sære for udefrakommende personer.

Som katteejer kan man godt få det indtryk, at dyret med de fine knurhår har store tanker om sig selv, da rovdyret kan finde på at opføre sig som en excentrisk sangdiva med specifikke krav til forholdene på et luksushotel. 

Du kender muligvis følgende optrin, hvis du deler bolig med en kat:

I det ene øjeblik sidder din kat henne i vindueskarmen, mens du selv ligger og slapper af i sofaen.

En kaffetørst får dig på benene, og få sekunder senere er sofaen optaget af det kødædende pattedyr, der med et par dovne øjne siger, at du må finde et andet sted at drikke den varme mokka.

En designer ved navn Hao Ruan har nu løsningen på den kampen om de gode siddepladser, da han har skabt et unik bord, der lader til at opfylde både menneske- og dyrebehov.

Han fik ideen, da han hele tiden blev afbrudt af sin kat, når han sad og arbejdede foran en bærbar computer ved et helt almindeligt bord.

Ifølge hjemmesiden Handimania er der nu arbejdsro i desigerens hjem i Hong Kong, hvor katten kan sidde og triumfere fra et af bodets oplagte gemmesteder.

Læs også: Han stiller sine køkkenskabe fra IKEA i soveværelset - vent til du ser færdige resultat

Følg Dagens Katte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip