Han får en indskydelse om at købe en kniv - beslutningen viser sig at være fornuftig få minutter senere

Tony Calvillo fra Californien skulle til et fiskestævne sammen med sin otteårige søn Jared.

På vejen stoppede de ved en fiskeforretning for at købe udstyr. Her stod han og og kiggede på en kniv. Han havde lyst til at købe den, men havde egentlig ikke noget at bruge den til.

- Jeg bærer eller brugere ikke en kniv, men af en eller anden grund følte jeg, at jeg behøvede en kniv, fortæller han til avisen Fresno Bee

Det viste sig at blive en livsvigtig investering. Da han og sønnen forlod forretningen, kom de nemlig hen til et ulykkessted.

Her var en ung mor kørt galt med sin femårige søn, en toårig datter og en søn på kun otte måneder. Det var lykkedes hende at få den ældste søn og datteren ud, men hendes baby sad fast.

Tony Calvillo knuste et vindue med kniven og fik trukket den grædende dreng ud. Et halvt minut senere holdt drengen - ved navn Ryder - op med at græde og blev kold og stiv.

Den 42-årige mand begyndte blidt at udføre førstehjælp på drengen. Han fik liv i ham igen - i hvert fald kortvarigt. I mellem tiden var Mike Spicer fra det lokale politi kommet frem til stedet.

Da Tony Calvillo gik hen mod hans bil med babyen på armen, hold den lille dreng igen op med at trække vejret. Mike Spicer lagde den otte måneder gamle dreng på passagersædet i sin bil og begyndte at udføre hjertemassage. I løbet af et minut begyndte drengen at klage sig og åbne øjnene. Dernæst græd han - til mændendes store lettelse. 

Læs også: En fremmed mand betalte denne mors indkøbsvarer for 1.500 kroner - men så tog tingene en trist drejning

- Det var utroligt og et mirakel, siger Mike Spicer.

Den lille drengs bedstemor takker mændene for deres hjælp.

- Det er svært at sætte ord på, hvor taknemmelige vi alle sammen er over, at så mange fremmede stoppede for at hjælpe, sagde Jody Perryman på egne og sin svigerdatters vegne, som stadig var for chokeret til at kunne sige noget om sagen.

- Vi vil for altid være taknemmelige over, at Mike og Tony reddede Ryders liv og hjalp resten af familien, tilføjede bedstemoderen.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip