Han fandt sin mor død på sofaen: Gik amok og dræbte syv mennesker

En 36-årig mand, Joseph Jesse Aldridge, er politiets hovedmistænkte i et forfærdeligt skuddrama, der fandt sted fredag i byen Tyrone, Mo i staten Missouri.

Joseph Jesse Aldridge fandt eftersigende sin aldrende mor, Allice Aldrigde, død på sofaen. Kvinden, der var 74 år, skønnes at være gået bort af naturlige årsager.

Moderens død fik det dog til at slå klik for sønnen, der begyndte en sand massakre.

Dødspatrulje
Han gik fra dør til dør og dræbte en efter en 7 mennesker, for til sidst at dræbe sig selv. Han blev fundet i sin bil, hvor han havde skudt sig selv.

Politiet fandt lig i fem forskellige hjem, og en del af de døde er identificerede som skudmandens egen familie: Kusiner, fætre og deres koner og mænd.

Læs også: En 3-årig gik hjememfra - blev fundet frosset ihjel

Datter flygtede fra huset
En 15-årig pige nåede at flygte, da hendes forældre blev skudt ihjel. Hun løb igennem sneen hen til den nærmeste nabo, kun iført sit nattøj. Hun nåede nabohuset, fyldt med skrammer fra at have løbet igennem en skov.

- Hun skreg og råbte, og jeg åbnede døren. Jeg kunne først ikke forstå, hvad pigen skreg. Men så sagde hun, at hendes forældre var blevet skudt, siger et vidne til mediet USA Today.

Læs også: Tragedie: Fire børn og en voksen er omkommet i villabrand i Nakskov

Naboen lod hende ringe til politiet, der nu efterforsker sagen. Tre af ofrene mangler stadig at blive identificeret, men der er tale om tre kvinder og fire mænd i alderen 40 til midt 60´erne, som alle er blevet skudt ihjel.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip