Han fik et barn med sin egen mor: Jeg er ligeglad med, hvad andre tænker

27-årige Kyle besluttede for mange år siden, at selvom han sprang ud som homoseksuel som 19-årig, ville han ikke afskrive sig selv for glæden ved at få et barn.

Han havde ikke tænkt sig at vente, til han blev 40 år, eller nødvendigvis at vente på den eneste ene ”medforælder”.

Som 24-årig begyndte han derfor at undersøge sine muligheder, ifølge Dailymail.co.uk.

Læs også: Sådan forandrer forholdet til din mor sig med alderen

Klinikker sagde nej, fordi han er single
Flere fertilitetsklinikker afviste ham dog, med henvisning til, at han er single.

- Ingen har ret til at fratage andre den mulighed. Vi lever i en verden, hvor vi burde have lige muligheder, men single mennesker bliver ofte diskriminerede, siger han til Dailymail.co.uk.

Endelig fandt han en læge, der tidligere har haft kvinder og kvindernes mødre som patienter i et ”surrogat”-behandlingsforløb.

Lægen havde dog aldrig haft et forløb, hvor en single-mand eller kvinde ønskede det samme: At have deres egen mor som rugemor til et kommende barn.

Læs også: Plejemor laver den perfekte babysvøbe

Kyles 46-årige mor, Anne-Marie, er dermed den første kvinde i Storbritannien, der er surrogatmor for sin egen søn. Og hun gjorde det med glæde. Hun har nemlig altid sagt, at hun vil gøre hvad som helst for at hjælpe hendes egne børn, hvis de fik børn.

Ikke tale om incest
Processen er foregået ved, at Kyles sæd har befrugtet et donoræg og Anne-Marie har dermed udelukkende båret barnet – der er altså på ingen vis tale om en sammenblanding af mor og søns gener.

Højesteret vedtog for nylig, at Kyle kan adoptere Miles og i lørdags modtag den stolte far papirerne på, at han ikke længere er drengens bror (juridisk set), men nu udelukkende er far til drengen.

Læs også: 6 tegn på at han bliver en god far

Kyle er den eneste, der står listet på fødselsattesten, moderen står som ukendt. Indtil da stod Kyles forældre på papiret.

Beslutningen om at få et barn som single-far har mødt kritik fra både fremmede, men har også kostet nogle venskaber for familien.

- Jeg er ligeglad med, hvad andre tænker. De kan have deres meninger for dem selv. Han bliver sørget for. Han er elsket. Jeg har betalt for hele behandlingen selv med en smule hjælp fra mine forældre, og det er alt, der tæller, siger Kyle.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip