Han gik i panik, da sønnen kastede op i bilen - derefter tog det hele en ubehagelig drejning

En fars desperate nødråb via sms til sin kone er gået viralt.

Ben Patterson var alene med sine børn, efter at han havde byttet bil med sin kone, så hun kunne tage ud og mødes med sine veninder, og han kunne køre hjem med ungerne. Det skriver siden scarymommy.com.

Deres søn Declan var spændt fast i en autostol, da han pludselig blev køresyg og kastede op i vilde mængder.

Ben Patterson anede ikke, hvordan han skulle tackle situationen, og hans første reaktion var at gribe sin telefon og sende et billede til sin kone Stephanie. Da hun ikke svarede, tog historien en uventet drejning. 

Ben Patterson havde nemlig standset sin bil et tilfældigt sted, efter at sønnen havde kastet op. Han holdt foran en kvindes hus og var gået ud af bilen for at rense sin søn for opkast. Samtidig havde han selv svært ved at styre sine reflekser, fordi sønnens bræk lugtede så dårligt. Det endte med, at han stod og kastede op i forhaven.

Det spottede kvinden inde fra sit hus, og hun kom straks ud og beskyldte Ben Patterson for at køre bil i fuldskab med børn på bagsædet. Trods hans forsøg på at forklare sig, ringede hun efter politiet.

Her følger faderens desperate strøm af beskeder til konen, som hun ikke nåede at læse, mens situationen var allermest kritisk.

Artiklen fortsætter under billederne.

Da politiet ankom, blev Ben Patterson bedt om at puste i et alkometer. Derefter undgik han selvfølgelig at blive anholdt, men hvad der skulle have været en kort og enkel køretur hjem, havde udviklet sig til at være et ildelugtende drama.

Set fra den lyse side har han en god historie at fortælle venner og bekendte fremover.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip