Han gik til lægen med mavesmerter: Da han kom på operationsbordet, kunne de ikke tro deres egne øjne

En 15-årig malaysisk dreng gik for nyligt til lægen med smerter i maven og underlivet. Da lægerne undersøgte drengen, Mohd Zul Shahril Saidin,  fik de sig noget af en overraskelse:

Inde i drengen fandt den hans tvilling, der har været indgroet i ham, siden han blev født for 15 år siden. (Billedet af fosteret er gengivet nederst i artiklen, og vi advarer dermed mod voldsomme indtryk).

Det sker sjældne gange at mennesker bærer på deres afdøde tvillings foster et sted op eller i kroppen, og fænomenet er dermed også set tidligere i andre lande. Denne sag er alligevel helt speciel på grund af stadiet af fosteret, og fordi det aldrig er sket i Malaysia før.

Ifølge World Media Channel forklarer drengens mor, Hasmah Ahmad, at den den døde tvilling havde hår, ben, hænder, kønsdele og sågår organer. Der manglede noget af næsen og af munden, men ellers lignede det klart et foster.

Den 15-årige har dermed levet med sin tvilling inde i sig, indtil han for fire måneder siden begyndte at opleve store mavesmerter. Han er nu ved at komme sig oven på en succesfuld operation, foretaget af læger ved Sultan Abdul Hamid Hospital i Sungai Petani i det nordvestlige Malaysia.

Familien har i mellemtiden holdt en ceremoni og begravet den afdøde tvilling. 

Læs også: Radiovært klagede over mystiske smerter midt i live-show: Så reddede en lytter ham

 

Følg Dagens Videnskab for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip