Han hælder salt og sukker på fisken - dette smarte trick bør alle kende

Skrevet af Morten Larsen

19/10/2015

Dagens topnyheder

Har du siddet på en fiskerestaurant eller sushibar og spekuleret over, hvad der mon har været kokkens hemmelighed bag den smagfulde fisk på tallerkenen?

Dét har de nysgerrige og madglade folk bag den populære hjemmeside ChefSteps.

De har derfor sat sig for at finde frem til fiskekokkenes store hemmelighed, der viste sig at bestå af et ganske simpelt trick.

Den faste og friske smag skal nemlig findes i en let kombination af salt og sukker.

Læs også: Han lægger baconstrimler på en sushi-måtte - og så er der dømt herreret

Selve vejen til den gode smag af fisk skal findes med derudover findes med ydligere to hjælpemidler, og tricket kan bruges på frisk eller optøet fisk fra frost.

Det var Grant Crilly fra ChefSteps, der fik fingrene i hemmeligheden, og han forklarer, at madtricket kan bruges til alle slags fisk.

Du skal bruge følgende:

- Fisk.
- Salt.
- Sukker
- Isvand.

Herefter er det bare med at trylle lidt i køkkenet. 

Sådan gør du:

1. Strø godt med salt på fisken.

2.  Bagefter skal fisken dækkes af et ligeledes godt lag sukker.

3. Lad fiskekødet stå i 20 minutters tid.

4.  Put fisken ned i en skål med isvandet, så salt og sukker bliver skyllet af.

5.  Til sidst skal fisken tilberedes.

Se videoen med det smarte madtrick her: 

Følg Dagens Opskrifter for flere lignende artikler: