Han har våde øjne, da han kommer ind i entreen - så ser konen brevet i hans hånd

Dagen startede som alle andre gør i det lille hjem, hvor amerikanske Brittany Lynn Garett bor med sin mand Christoper, der er såret veteran.

Brittany var ved at gøre sig klar til at tage hjemmefra, da hendes mand pludselig stod i døråbningen med deres yngste søn i armene. Han havde et brev i hånden og store tårer i sine øjne.

Brittany blev straks bekymret, da hun så, hvor oprevet hendes mand var. Men der gik ikke længe, før der faldt en sten fra hendes hjerte. Det gik nemlig op for hende, at Christopher ikke græd, fordi han var ked af det. Han var bevæget og fældede en tåre af ren og skær glæde. 

Det skriver Little Things.

Læs mere: Han har ikke råd til at købe sine hunde tilbage - så siger hun noget, der får tårerne til at strømme

Christopher fik knust sit bækken under en kamp, da han som soldat var udsendt til Irak. Han havde lært at gå igen, men han haltede og havde svært ved at gennemføre visse fysiske aktiviteter. For eksempel en dagligdagsting, som at slå græsset i familiens have.

Christopher plejede at bruge en helt almindelig græsslåmaskine, men det var vanskeligt for ham at bruge den, og det tog rigtig lang tid at få slået plænen.

Det var et problem, som en anonym giver, havde lyst til at løse for Christopher. Han havde nemlig modtaget en gave - en elektrisk plæneklipper. 

Læs mere: Mand holder livløs kolibri i hånden - og gisper af overraskelse, da den gør dette

I brevet stod en lille hilsen fra den generøse hjælper, som håbede, at plæneklipperen ville give Christopher mere tid til at være sammen med sin familien - når han ikke længere skulle bruge så meget tid på at ordne deres have.

 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip