Han havde ikke råd til at gå til tandlægen - men så fik han hjælp fra en uventet kant

49-årige William Bell fra den amerikanske stat Arkansas vidste godt, at han burde have passet bedre på sine tænder. Men han havde ikke en forsikring, der dækkede tandlægebesøg.

For tre måneder siden begyndte hans mund at gøre ondt. Tænderne begyndte ifølge Today at knække og falde ud. Derfor opsøgte William, som er krigsveteran, Department of Veterans Affairs.

William var dog ikke berettiget til at få ordnet sine tænder hos Department of Veterans Affairs. Men deres læge satte William i kontakt med Healthy Mouth Movement, der er en velgørende organisation, som yder gratis tandlægehjælp.

I sidste uge fik William ordnet sine tænder under en operation, der varede i flere timer. Til sidst kunne William gå derfra med en række tandproteser og et nyt liv:

- Jeg brød mig ikke om at gå særlig meget ud, fordi jeg blev nødt til at møde folk ansigt til ansigt. Og jeg brød mig ikke om den måde, jeg så ud på, siger William Bell.

Williams selvbevidsthed påvirkede hans evner til at søge job og hans socialliv.

- Siden jeg har fået ordnet mine tænder, er jeg blevet mere selvsikker og går mere ud. Jeg gik endda hen for at spille bingo i aftes med min søster, og det er noget, jeg aldrig har gjort før, siger William Bell. 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip