Han klemmer sig ned i et par stramme badebukser, men vent til musikken starter

Vi lever i et samfund, hvor vi ofte får at vide, hvordan vi opføre os.

Hvordan vi skal se ud, hvor meget vi må veje og især hvad vi ikke kan - eller bør - gøre.

Men nogen gange skal man ikke lytte til andres gode råd. Man skal være sig selv, om man skal gøre det, der gør én glad. Om det så betyder at gå i noget tøj, som andre vil mener er grimt, eller lade sin glæde komme til udtryk på en måde, som andre mener er kikset eller fjollet.

Sådan forholder det sig i hvert fald med denne amerikanske herre. På trods af en krop, som vist godt kan betegnes som overvægtig, lader han sig ikke begrænse – tværtimod.

Han er nemlig vild med at danse. Så vild, at han har sin egen YouTube-kanal, hvor han under navnet ’Big Bear’ (store bjørn) giver den så meget gas med dansetrinnene, at man ikke kan lade være med at smile.

For Big Bear er nemlig ikke bare glad for at danse – han er også god til det, og kombineret smitter denne livsglæde af i en sådan grad, at man kun kan blive glad.

Som prikken over i’et har den store mand endda valgt at skrue sig ned i de mindst mulige ’speedo’-badeshorts, som kun gør hele danseseancen endnu mere underholdende.

Her har vi at gøre med en mand, der er fuldstændig ligeglad med, hvad andre tænker. Han vil bare danse og have det sjovt, og den glæde smitter virkelig.

Så glem hvad andre siger eller mener. Skru op for musikken hjemme i stuen, hop i det skøreste tøj, du har, og dans sig glad som ’Big Bear’. Det vil helt sikkert gøre enhver søndag bedre.

Følg Dagens Talent for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip