Han kommer 12 æg i en isbakke og ind i fryseren - resultatet er ret genialt

I Danmark smider vi hvert år over 700.000 tons mad ud, som kunne være endt på middagsbordet. Det er både skidt for vores økonomi og miljøet, at vi ikke er bedre til at spise op.

Værdien af det samlede danske madspild vurderes til mindst 8,4 milliarder kroner om året.

Videoen herunder er spækket med gode råd til at spare penge på madbudgettet i stedet for at smide mønter ud af vinduet.

Var du for eksempel klar over, at mælk og fløde kan klare sig i fryseren i flere måneder? Det samme gælder i øvrigt ost, så længe det er revet, før det bliver smidt ind i kulden.

Smør kan overlevede i fryseren i seks til otte måneder. Det samme gælder flødeost og yoghurt.

Mest overraskende er det måske, at æg også tåler frost. Æg kan klarer sig i fryseren i op til et år.

I videoen demonstreres det, hvordan man nemt og bekvemt kan opbevare dem.

Der er tilsyneladende ingen grund til at smide mejeriprodukter ud, selvom holdbarhedsdatoen er lige om hjørnet.

Følg Dagens Tips og Tricks for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip