Han lægger foto af sin sovende kæreste på nettet: Årsagen bag vil give dig en klump i halsen

Forestil dig, at din kæreste tager et foto af dig sovende, og bagefter deler det på de sociale medier, hvor tusindvis og atter tusindvis af mennesker på få timer ser billedet.

En større konflikt ville givetvis være resultatet i størstedelen af de hjem, hvor en 'bedre' halvdel havde formået at vække opsigt på nettet med et fotografi af den sovende partner, men sådan forholder det sig ikke hos Imgur-brugeren chickenismurder, der i går delte dette et foto af sin sovende kæreste: 

Manden var ikke ubetænksom med sit knipsende kamera – tværtimod.

I tekstfeltet til fotoet af kæresten, der omgivet af en bunke bøger er faldet i søvn i sengen, skriver han følgende besked:

'Min 38-årige kæreste er lige begyndt på andet semester af college. Hun har opfostret to børn på 15 og 10 år, mens hendes egne forældre har været elendige, og hun har ikke én, men to gange været offer for vold i hjemmet,' skriver manden.

Kærlighedserklæringen fortsætter:

'Her til aften fandt jeg hende sådan her. Jeg er så stolt af denne kvinde, at jeg kunne græde. Tidligere i dag købte vi vielsesringe, og jeg tror, at jeg er klar til at træffe den bedste beslutning i mit liv.'

Det fremgår ikke, hvem kvinden – eller manden for den sags skyld – er, men de lader til at bo i byen Portland i delstaten Oregon på den amerikanske vestkyst.

Læs også: Rengøringsfirma tilbyder gratis rengøring til alle kvinder, som er under behandling for kræft

Over 40.000 mennesker har siden i går set fotoet, og i kommentarfeltet finder man masser af positive bemærkninger om den usædvanlige kærlighedserklæring.

'Sådan noget her er med til at gendanne min tro på mennesker. Du skal behandle hende godt. En god kvinde er værd at værdsætte,'  lyder det fra en bruger.

Andre brugere opfordrer straks manden til at gifte sig med kvinden, og noget tyder da også på, at parret snart kan kalde sig mand og kone. 

De mange visninger og kommentarer har fået manden bag fotoet til at skrive en opfølgende besked i tekstfeltet under fotoet.

'Wow! Jeg havde ingen idé om, at Imgur kunne være så fantastisk. Tak for alle de venlige ord og jeres støtte,' skriver han. 

'Jeg tager imod alle råd og gifter mig med fandeme med hende.'

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip