Han lægger lasagneplader i skålen, men vent til den vendes på hovedet

Lasagne er altid et sikkert hit i børnefamilierne. Men her er en med et ret lækkert - og flot - twist.

Du skal bruge:
En tung, ildfast skål
Lasagneplader (de friske og bløde)
Pesto
Kødsovs med tomat
Bechamelsauce
Mozzerella og parmesan

Læg lasagnepladerne i en smurt skål.

Kom bechamelsauce og peperoni ovenpå. 

Kom endnu et lag pasta på.

Fyld pesto og parmesan ovenpå.

Dernæst endnu et lag pasta.

Så lidt mozerella.

Læg flere pastaplader på og tilsæt kødsovs.

Og lidt mozerella på toppen, før du kommer endnu et lag pasta oven på.

Pensl pastaen med bechamelsovs og kom skålen i en forvarmet ovn på 180 grader.

Bag den i 75 minutter og lad den stå lidt.

 

Så kommer øjeblikket, hvor lasagnen skal vendes. Tag skålen og den den op og ned på en plade eller et fad.

Voila! Så er det bare at tage kniven frem.

Skær lasagnen op i bider og servér.

Det ser ret godt ud, ikke? 

Se videoen nedenfor.

Følg Dagens Opskrifter for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip

Dagens TV