Han lagde mærke til en seddel på naboens vindue - det han gør, var ingen forberedt på

En 90-årig enke risikerer at blive smidt ud af sit eget hjem, da de lokale myndigheder ikke er tilfredse med hendes evne til at vedligeholde husets skrantende facade.

For 14 år siden mistede Marie Louise Sikorski sin mand, en tidligere soldat i den amerikanske hær, og siden da har hun kæmpet for at blive boende i det lyserøde hus i den amerikanske by Sarasota i delstaten Florida.

Hver eneste dag udskriver de lokale myndigheder en dagbøde på over 3.000 kroner til den ældre kvinde, der i kraft af sin høje alder har svært ved at passe huset, der blev bygget tilbage i 1952.

Balladen startede for to år siden, da flere naboer i byen valgte at klage over huset og dets forfald.

Bygningens forfatning har været nedadgående i flere år, og med en månedlig indtægt på lidt over 6.000 kroner har Marie Louise Sikorski mere end svært ved at betale sine bøder og andre udgifter. Det skriver The Daily Mail

I de sidste to-tre måneder har hun dog fået en hjælpende hånd fra sin nabo, der lagde mærke til den ældre kvindes problemer og ikke mindst de gule breve om dagbøder, der hænger i et af den slidte bygnings vinduer.

Læs også: Kvinde tager sin bil til mekanikeren, fordi hun hører underlige lyde: De må skille den ad, før de finder den mærkværdige årsag

- Nogen var nødt til at træde til hjælpe hende, når nu bystyret ikke vil, siger Miles G. til Suncoast News Network.

Han har selv udført flere reparationer på den 90-årige kvindes hus, og samtidig har bygningen fået en hjælpende hånd af professionelle håndværkere.

Men selv om naboen har forsøgt at give huset og haven en ansigtsløftning, så vækker de tiltragte reparationer ikke tilfredshed på byens rådhus.

Gebyrer og renter gør, at Marie Louise Sikorski skylder tæt på en million kroner for den manglende vedligeholdelse af huset, hvor hun har boet i 70 år.

Nu forsøger naboen med hjæp fra en række lokale virksomheder at indsamle det enorme beløb med hjælp fra en indsamlingsside på nettet.

På Twitter oplyser de lokale myndigheder i Sarasota, at de ikke har nogen interesse i at tvinge byens borgere på gaden, men at de har udskrevet bøderne på grund af naboklager og sikkerhedsproblemer.

Se her et tv-indslag om den flinke nabo, der forsøger at sikre den 90 årige kvindes fremtid i huset.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip