Han mærker en fremmed mand læne sig op ad sin skulder - se nu hans højre hånd

En helt almindelig tur med bussen tog en usædvanlig drejning for 21-årige Godfrey Coutto, der her få dage efter busturen kan finde sig selv omtalt som en helt på de sociale medier. 

Den unge mand fra byen Hamilton i Canada var knap nok steget ombord på bussen, da en fremmed mand satte sig på pladsen ved siden af ham.

Den fremmed mand var meget kontaktsøgende tog fat i den unge universitetsstuderendes ene hånd og ville ikke give slip på den.

Først var Godfrey overbevidst om, at der var tale om skjult kamera eller en anden slags joke, men fandt langsomt ud af, at medpassageren både var døv og spastiker.

Først blev Godfrey Coutto overrasket over mandens handling, men alligevel valgte ikke at gøre det, som de fleste mennesker måske ville gøre i sådan en overraskende situation. 

Istedet for at hive hånden til sig, lod han den fremmed mand holde ham i hånden hele vejen til endestationen. Derved har han givetvis være med til at berolige manden.

- Jeg tænkte: 'ved du hvad, jeg lader ham holde mig i hånden'. Jeg ville lade ham gøre det. Jeg ville trøste ham, siger Godfrey Coutto.

Medpassageren er senere blevet identificeret som en mand ved navn Robert (se billedet herunder), og hans familie har nu takket Godfrey Coutto for sin handling i bussen.

De pårørende har forklaret, at Robert er meget kontaktsøgende, men at han ofte bliver afvist i sine forsøg på at få kontakt med andre mennesker.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip