Han mistede sin kone i terror i Paris: Nu går hans besked til terroristerne verden rundt

Fredag mistede Antoine Leiris sin kone under terrorangrebene i Paris.

Nu går hans besked til terroristerne viralt. På Facebook har han lagt et åbent brev op til dem.

Den er temmelig hjerteskærende.

- I får ikke mit had. Fredag stjal I et særligt væsens liv, mit livs kærlighed, moderen til min søn, men I får ikke mit had. Jeg ved ikke, hvem I er eller hvad I vil have. I er døde sjæle. Hvis den Gud, for hvem I tilfældigt myrdede, skabte os i sit eget billede, ville være en kugle i min kones krop have været et sår i hans hjerte.

Så nej, jeg giver jer ikke hadets gave. I har fortjent det, men at give efter for hadet og vreden ville være at give efter for den uvidenhed, som har gjort jer til dem, I er. I ønsker, at jeg skal være bange, at jeg skal kigge på mine medborgere med mistænksomhed, at jeg ofrer min frihed for sikkerhed. Tabt. Samme spiller, samme spil.

Læs også: Muslimsk tv-vært går viralt: Dette er Islamisk Stats farligste våben

Jeg så hende i morges. Endelig, efter mange dages ventetid. Hun var så smuk, som da det var fest fredag aften, så smuk som da jeg blev fuldstændigt forelsket i hende for mere end 12 år siden. Selvfølgelig er jeg sønderknust af sorg. Jeg erkender I har en lille sejr der. Men den vil være kort. Jeg ved, at hun vil være sammen med os hver dag, og at vi vil finde os selv i dette paradis for frie sjæle, som I aldrig får adgang til.

Vi er to, min søn og jeg, men vi er stærkere end alle hære på jorden. Jeg har ikke mere tid at spilde på jer. Jeg skal være sammen med Melvil, der vågner fra sin lur. Han er 17 måneder. Han vil spise sin mad som enhver anden dag, og så vil vi lege, som vi gør hver dag. Hver dag i hans liv vil denne lille dreng fornærme dig med lykke og frihed. For nej, I får heller ikke hans had, slutter han opslaget.

“Vous n’aurez pas ma haine” Vendredi soir vous avez volé la vie d’un être d’exception, l’amour de ma vie, la mère de...

Posted by Antoine Leiris on Monday, November 16, 2015

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip