Han nægter at betale sin kones kaution, da han ser hvad hun gjorde ved deres børn

Doug King var udenbys, da han fik beskeden om, at hans kone var blevet anholdt. 

Hans første tanke var, at han måtte hjælpe sin kone og sine børns mor hurtigst muligt, men da han fandt ud af, hvorfor hun var blevet anholdt, tabte han kæben. 

Konen April King havde tidligere kæmpet med alkoholmisbrug, så da hun blev udskrevet fra behandling, fik hun installeret en alkolås i sin bil, skriver ABC News.

Og derfor troede Doug King, at han med ro i sindet kunne lade hente hente og bringe parrets børn, men alkolåsen havde ingen virkning på hendes opførsel. 

Politiet havde fundet hendes bil parkeret foran en bar med begge parret små børn i, mens motoren kørte. 

Men det der skete, da hun kom ud fra baren, var det mest chokerende. Her filmede politiet, hvordan April King fik parrets 4-årige dreng til at blæse i alkolåsen, så bilen kunne starte. 

Det førte til, at politiet anholdt hende og sigtede hende for omsorgssvigt, men da Doug King kom for at hente sine børn, ville han ikke have sin kone med. 

- Jeg tror det bedste for hende er at blive i fængslet. Afvænning har ikke hjulpet, og hun har ikke lært noget af sin opførsel, sagde han, da forklarede hvorfor han nægtede at betale hendes kaution, så hun kunne blive løsladt. 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip