Han nærmede sig langsomt en såret svane: Så skete det utrolige

Da journalisten Richard Wiese for nogle år siden fandt en svane, der var fløjet ind i et hegn og kommet til skade, forsøgte han langsomt at komme tæt på dyret, så han kunne hjælpe det.

Efter noget tid, hvor han beroligede dyret, slappede svanen af, og han kunne ligeså forsigtigt løfte fuglen, som blev kørt til organisationen “Swan Lifeline”, der hjælper skadede svaner i byen Windsor i England. Det skriver Mirror

Hændelsen fandt som nævnt sted for flere år siden, men for nyligt besøgte Richard Wiese internatet igen, hvor han mødte svanen igen og fik en usædvanlig oplevelse med dyret:

- Da jeg satte den ved siden af mig, kunne jeg mærke dens hjertebank, og så slappede den bare af og snoede sin hals om mig. Det er et vidunderligt øjeblik, hvor et dyr stoler fuldt ud på dig, siger Richard Wiese til ABC News.

Han er overbevist om, at svanen kunne huske ham, og at det var grunden til, at den slappede af med det samme.

Selvom svaner er kendt for at være aggressive og passe på deres territorier, viser mødet med denne svane derfor, at de kan være helt venligt stemte, mener Richard Wiese.

Svanekrammet blev omtalt på facebooksiden for det program, han var ved at optage,"Born to Explore", da han mødte svanen første gang. Her stammer billederne også fra.

Læs også: Svane begår selvmord efter morens pludselige død
 

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip