Han opgav en tilværelse som menneske for at leve som en ged

I næste måned udstilles en billedsamling af designeren Thomas Thwaites ferie sidste år.

Der er ikke tale om mandens private fotografier fra en kanten på en swimmingpool, men derimod billeder af hans liv som… en ged.

- Mit mål var at tage en ferie fra smerten og bekymringerne ved at være et selvbevidst individ, der er i stand til at fortryde fortiden og bekymre sig om fremtiden, siger han til Mashable om sin tre dage lange oplevelse.

Thwaites tog ideen dybt seriøst og fik lavet proteser, så han rigtig kunne ligne og føle sig som dyret (se billederne af udstyret i galleriet nedenfor).

Læs også: Se landmands desperate forsøg på at redde nyfødt og forfrossen ged

Inden missionen talte han med en biolog og en adfærdspsykolog, der skulle lære ham at tænke, bevæge sig og endda om muligt spise som en ged.

Eftersigende accepterede gederne hans tilstedeværelse, men tog ingen hensyn, når de hurtigt hoppede ned af klippevæggene på de Schweiziske Alper, hvor gedelivet startede.

Læs også: Mød Bodie: Geden som sælger sine malerier for tusindvis af kroner

Det kunne derfor være foruroligende at forsøge at hoppe med, når man i sagens natur ikke havde hænder at tage fra med, melder gedemanden.

Ud over at udstille billeder og informere om sit liv som ged, har han nu skrevet en bog, “GoatMan: How I Took a Holiday from Being Human”, der udkommer i april næste år.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip