Han presser hakket oksekød ned på en bageplade - dette trick er fremragende

Det er ikke raketvidenskab at forme bøffer til små burger. Men dette trick kan alligevel gøre det meget nemmere at servere små burgere, også kaldet sliders.

Det sviner ikke, og det tager ingen tid at lave.

Du skal bruge:
- 500 g hakket oksekød
- 2,5 dl rasp
- 2,5 dl hakkede løg
- 1 spsk salt
- 6 skiver ost
- Mini burgerboller

Sådan gør du:
1. Bland kød, rasp, løg og salt i en skål.
2. Læge bagepapir på en bageplade og pres farsen flad.
3. Pres den ud til en firkant på ca. 23 x 33 cm.
4. Bag i 30 minutter på 200 grader.
5. Spred osten ud over den store bøf og bag i yderligere 2 minutter.
6. Skær den ud i mindre firkanter, læg den i de små burgerboller og fyld med ketchup, sennep, pickles, eller hvad du ellers har lyst til.

Tag et kig på videoen herunder, så du kan se, hvor nemt det er.

God appetit!

Følg Dagens Opskrifter for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip