Han propper jalapenos med fyld og ruller bacon omkring - dette sommertrick må du prøve

Grillsæsonen er over os og en solrig søndag indbyder til grillhygge i haven eller på altanen.

Her er et bud på en lækker forret til din næste grillmiddag.

Det skal du bruge:

12 Jalapeño chilipebre

12 skiver bacon

100 gram smøreost (for eksempel Philadelhpia)

75 gram revet ost

2 hakkede forårsløg

Finthakket koriander

Salt

Peber

Paprika

6 tandstikker

Sådan gør du:

Start med at skære et snit i dine jalapeño.

Bland smøreost, revet ost, forårsløg og krydderier.

Fyld blandingen i chilierne.

Ryl bacon om chilierne og stil en tandstik igennem dem.

Grill chilierne i omkring 10 - 15 minutter på indirekte varme.

Servér dem.

Se hvordan man gør i videoen lige herunder.

Følg Dagens Opskrifter for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip