Han putter ost og bacon i en brødskål. Resultatet får tænderne til at løbe i vand

Skrevet af Kirstine Petersen

15/08/2015

Dagens topnyheder

Står den på brunch eller bare ekstremt lækker morgenmad her i weekenden? Så er denne opskrift lige noget for de æg- og bacon-elskende.

Det tager cirka 30 minutter i alt at lave denne brødskål af velbehag, og det er alle 30 minutter værd!

Du skal bruge: Et rundstykke/noget brød, smør, ost, bacon, grøntsager (host host evt.) og et æg per person.

Læs også: Forskere kan ikke bevise, at bacon og smør er farligt for hjertet

Se videoen nedenfor eller følg blot følgende instrukser:

Tag et rundstykke og skær det over
Udhul underbollen
Fordel forsigtigt smeltet smør ud over den lyse inderside af brødet.
Drys revet ost i udhulningen
Placer nogle stykker stegt bacon oven på osten
Læg grøntsager af eget valg i udhulningen – fx friske spinatblade, cherrytomater, basilikum og bønner
Drys mere ost ned i hullet
Top ”burgeren” med et æg, som du slår ud oven på osten.
Pak nu sølvpapir rundt om brødskorpen og bag den i 20 minutter på 180 grader.

Så er maden klar. Selv tak.

Følg Dagens Opskrifter for flere lignende artikler: