Han putter ost og bacon i en brødskål. Resultatet får tænderne til at løbe i vand

Står den på brunch eller bare ekstremt lækker morgenmad her i weekenden? Så er denne opskrift lige noget for de æg- og bacon-elskende.

Det tager cirka 30 minutter i alt at lave denne brødskål af velbehag, og det er alle 30 minutter værd!

Du skal bruge: Et rundstykke/noget brød, smør, ost, bacon, grøntsager (host host evt.) og et æg per person.

Læs også: Forskere kan ikke bevise, at bacon og smør er farligt for hjertet

Se videoen nedenfor eller følg blot følgende instrukser:

Tag et rundstykke og skær det over
Udhul underbollen
Fordel forsigtigt smeltet smør ud over den lyse inderside af brødet.
Drys revet ost i udhulningen
Placer nogle stykker stegt bacon oven på osten
Læg grøntsager af eget valg i udhulningen – fx friske spinatblade, cherrytomater, basilikum og bønner
Drys mere ost ned i hullet
Top ”burgeren” med et æg, som du slår ud oven på osten.
Pak nu sølvpapir rundt om brødskorpen og bag den i 20 minutter på 180 grader.

Så er maden klar. Selv tak.

Følg Dagens Opskrifter for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip